به گزارش مشرق، دكتر مجيد كاشف در گفتوگو با ايسنا افزود: با جابجايي پژوهشگاه از پايتخت به مشهد نه تنها بيشتر اعضاي هيات علمي خود را از دست خواهد داد، بلكه افت شديدي را از لحاظ نيروي انساني در پژوهشكده شاهد خواهيم بود، چرا كه افرادي هستند كه به راحتي قادر به اين جابجايي نيستند.
وي خاطر نشان كرد: با اين جابجايي پژوهشگاه در عمل تبديل به يك نهاد استاني ميشود. بنابراين براي اين كه جنبه ملي خود را از دست ندهد، نام آن از پژوهشكده تربيت بدني و علوم ورزش تبديل به پژوهشگده ملي تربيت بدني شده است. حال ميگويند در اين خصوص منافع شخصي دخيل نبوده است.
كاشف اضافه كرد: اگر شخص دكتر طالب پور وابستگي به شهر مشهد نداشت، حاضر بود به جاي مشهد پژوهشگده را به شهرهاي ديگر انتقال دهد؟ واقعا زير بار چنين جابجايي ميرفت؟
معاون اسبق پژوهشي پژوهشكده تربيت بدني تصريح كرد: از سال 77 كه پژوهشكده با مديريت دكتر قراخانلو آغاز به كار كرد به عنوان معاون پژوهشي مدت 10 سال راهندازي و شكل گيري پژوهشكده به همراه دكتر قراخانلو روزهاي سختي را پشت سر گذاشتيم تا نام پژوهشكده را در حد شان و منزلت آن حفظ كنيم، اما بعد از دوران مديريت وي تمام كساني كه در راس آن قرار گرفتند به جز تضعيف ساختار و بدنه پژوهشكده، كار مثبت ديگري انجام ندادهاند.
كاشف اظهار كرد: با اين جابجايي نيروهاي با سابقه زيادي از بدنه پژوهشگاه جدا ميشود و اين يعني مرگ پژوهشكده. اميدوارم مسئولين مربوطه قبل از اين كه چنين اتفاقي رخ دهد، مانع انتقال كامل پژوهشكده به مشهد شوند. اگر دولت واقعا در تصويب اين حركت نقش داشته است، معتقدم بايد هر چه سريعتر اين مساله با تشكيل يك گروه كارشناسي بازنگري شود تا بيش از اين به پژوهشكده لطمه وارد نشود.
اين استاد دانشگاه با تاكيد بر اين نكته كه بعيد ميدانم فدراسيون ورزش دانشجويي در صورت انتقال فعاليت آن تداوم داشته باشد، متذكر شد: چون تمام فدراسيونهاي ورزشي در پايتخت مستقر هستند و امكان برگزاري اردوهاي تيم ملي و اعزام آنها به مسابقات برون مرزي از مشهد امكانپذير نيست، لذا تصور نمي كنم در خصوص فدراسيون ورزش دانشجويي اين انتقال به راحتي صورت گيرد.
عضو هيات علمي دانشكده تربيت بدني شهيد رجايي معتقد است جابجايي پژوهشگاه از تهران به مشهد موجب محو آن خواهد شد و وزرات علوم بايد جلوي اين اتفاق را بگيرد. گيرد.